Westerlaan 23 3731 EK, De Bilt
Bel nu! 030 220 2045
Mindful Fysio

Mindful Fysiotherapie – In Balans, De Bilt

Voor veel mensen is het moeilijk om niet ergens anders te zijn met je gedachten, maar duidelijk aanwezig te zijn in het hier en nu. Mindfulness richt zich op het aandacht geven aan wat zich voordoet van moment tot moment zonder hierover een oordeel te hebben. Dus zonder piekeren en te veroordelen de situatie zoals die nu is volledig te accepteren.

Inmiddels hebben mindfulness c.q. mindfulness gebaseerde benaderingen binnen de gezondheidszorg een evidence based plaats verworven vanwege de gunstige effecten op pijn- en stressniveau. De pijnintensiteit neemt af, het lijden onder de pijn en de impact van pijn op het functioneren zijn gunstig te beïnvloeden door mindfulnesstraining. Ook is er minder kans op somberheid bij een chronische aandoening, minder sterke kans op ontstekingen en beter gezondheidsgedrag door deze training te verwachten.

In mijn praktijk werk ik en oefen ik dit met u tijdens de behandelingen. Thuis kunt u verder oefenen door de aanvullende website met teksten en oefeningen waardoor u dagelijks verder aan de slag kunt.

Tarief
40,-Per halfuur

Wilt u een afspraak maken?

Bel dan direct naar 030 220 2045

Wat vinden andere van mijn specialisaties?

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Beoordeel mijn specialisaties